Foreningen for hjertesyke barn i Rogaland

”Vårt mål er at hjertesyke barn, ungdom og deres familier skal få best mulig livskvalitet”

Små hjerter …

Ved Stavanger Universitetssykehus blir det hvert år født mellom 40-50 hjertebarn. Foreningen For Hjertesyke Barn (FFHB) er en landsomfattende organisasjon som ble opprettet av foreldre til hjertesyke barn for snart 35 år siden.

Vi i Rogaland FFHB jobber med å ivareta interesser og rettigheter til hjertesyke barn og deres familier. Samt være støttende for de som har mistet sitt hjertebarn.  Vi arrangerer kurs/foredrag og sosiale arrangementer for våre medlemmer. Slik skaper vi en møteplass for hjertebarna og deres foreldre. Det som prates om mellom folk som vet og forstår, kan være nyttig å ha med seg i hverdagen

Fylkeslaget samarbeider bl.a. med  lokalsykehus og helsestasjoner. Vi bidrar også med medisinsk utstyr og gaver til barneavdelingene.

Større hjerter…

En betydelig andel av ungdom med hjertefeil strever med psykososiale utfordringer. Mange opplever en hverdag med ulike utfordringer som: konsentrasjons- og læringsvansker, ernæring, fysiske utfordringer, angst og andre psykiske problemer.

Vi tilbyr ungdommene kurs og samlinger. Her får de anledning til å komme med spørsmål til fagpersonell og møte likesinnede.

Voksne hjerter…

All vår virksomhet baserer på frivillig innsats fra oss foreldre.

”Ha stort hjerte for små hjerter”

 

Kontaktinfo:

Leder: Turid Engen mob: 41219701

Mail: rogaland@ffhb.no

Web: www.ffhb.no/rogaland

Kontonr: 1201.88.95593

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>